2015. aug. 6.

kirakósjáték spatulákból

Ez talán a meskán jött szembe először, amikor egyszer leragadtam a gyerekjátékos résznél egy órára. Iszonyat mennyiségű ötletet lehet onnan meríteni...
Karácsonyra (igen, hol van az már...) készítettem egy sereg ilyet. És most azért írok róla, mert szombaton előkerült a maradék kettő, amit nem ajándékoztam el, a lányom pedig odáig volt a gyönyörűségtől. Így kellett neki még négy másik, hogy ne unatkozzon annyira.
Elkészíteni nem egy nagy művészet. Sok spatula kell hozzá (a gyógyszertárban sokkal olcsóbb, mint a kreatívos boltokban), meg szép mintás szalvéták, némi cellux (az elején összerögzíteni a megfelelő számú spatulát, hogy könnyű legyen ráragasztani a szalvétát) és decoupage-ragasztó. Meg ha megszáradt a ragasztó, akkor egy sniccer, amivel szétvágjuk a szalvétát. A képek alapján azt hiszem, el lehet képzelni a részleteket.
Innentől mehet a játék. Maximalisták, mint én, még nekiállhatnak szépen egyesével az összes spatula szélét szépen eldolgozni (szintén decoupage-ragasztóval, de kizárólag este a gyerekek lefektetése után, hogy ne kelljen sokáig nélkülözni a játékot).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése